Kathy Verhaeghe

Gediplomeerd medische pedicure / gespecialiseerde voetverzorger.

Als gediplomeerd medische pedicure en gespecialiseerde voetverzorgster, help ik u weer op de been bij uiteenlopende voetklachten. Van likdoorns en sportletsels tot diabetesvoeten: u kan steeds bij mij terecht voor gespecialiseerde verzorging en professioneel advies.

Ik volg op regelmatige basis bijscholingen over specifieke technieken en voetaandoeningen. Zo blijf ik op de hoogte van het aanbod en de innovaties in de wereld van de voetverzorging. Hierdoor kan u ook als oncologische patiënt, diabeet of sporter bij mij terecht.

Persoonlijk & hygiënisch

Wat voor mij het belangrijkste is bij een voetverzorging? Dat u weer op wolkjes naar buiten loopt na de behandeling. Daarom staan kwaliteit, professionaliteit en hygiëne centraal bij elke voetverzorging. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maak ik steeds tijd voor u en uw verhaal.

Uw voeten zijn in goede handen

Als gespecialiseerde voetverzorgster merk ik vaak als eerste problemen aan uw voeten op. Daarom werk ik samen met huisartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen, podologen, orthopedisten, fysiotherapeuten en orthopedische schoenmakers. Zo krijgt u steeds de professionele hulp die u nodig heeft.

Kathy is lid van de Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorgers (BVV) en behaalde ook het BVV-kwaliteitslabel.

Consultatie-uren

Maandag: 9u-17u
Dinsdag: 9u-17u
Woensdag: 9u-12u
Donderdag: 9u-17u
Vrijdag: 9u-14u
Extra uren: Op aanvraag